Un esdeveniment que se celebrarà el 19 de juny i comptarà amb la participació de Theresa Zabell, Dr. Antoni Fraguas i Carles Serra.

Citant Pierre de Coubertin als Jocs Olímpics de Londres 1908: “El més important no és guanyar, sinó participar; a la vida, no és el triomf, sinó l’esforç; no haver conquerit, sinó haver lluitat bé”. Aquesta filosofia serà el fil conductor de la nostra conferència, mostrant com l’esperit olímpic pot ser una guia poderosa a la nostra vida quotidiana.

A la conferència comptarem amb la participació de Theresa Zabell, una llegenda de la vela amb dues medalles d’or olímpiques i creadora de la Fundació Ecomar; el Dr. Antoni Fraguas, reconegut traumatòleg i exgimnasta olímpic, que combina la medicina amb l’excel·lència esportiva; i Carles Serra, enginyer industrial i màster en administració d’empreses, la inspiradora història de superació personal del qual demostra un esperit de lluita i resiliència. Aquests tres ponents aportaran perspectives úniques sobre la lluita personal i la superació.

Explorarem temes com la motivació, el poder de la visualització i la imaginació, tècniques d’entrenament i rendiment, estratègies per governar el temps, la importància del treball individual i del treball en equip, com bregar amb addiccions i la importància de la renúncia, la llibertat d’elecció i les seves implicacions, el conflicte entre l’ego i l’ànima, els desafiaments i les oportunitats després d’una carrera olímpica, i com les persones poden canviar el món aconseguint el que sembla impossible.

“Esperit Olímpic a la vida” tindrà lloc el 19 de juny a la Sala d’Actes de Can Tàpera de la Fundació Sa Nostra, una jornada enriquidora, plena d’inspiració i aprenentatge. Una oportunitat única per connectar amb els valors universals de superació i perseverança que defineixen els Jocs Olímpics. Les entrades ja estan disponibles i es poden adquirir al següent enllaç: https://www.eventbrite.es/e/esperit-olimpic-a-la-vida-tickets-918726725367?aff=erelexpmlt

Currículum dels ponents:

Theresa Zabell
Theresa és una llegenda al món de la vela, amb dues medalles d’or olímpiques, cinc campionats mundials i tres campionats europeus. A més, és la creadora de la Fundació Ecomar, dedicada a la protecció del medi ambient marí.

Dr. Antoni Fraguas
El Dr. Antoni Fraguas Castany no és només un reconegut traumatòleg i cirurgià ortopèdic, sinó també un ex gimnasta d’elit. Finalista als Jocs Olímpics i diverses vegades campió d’Espanya en gimnàstica artística masculina, la seva experiència combina el rigor de la medicina amb l’excel·lència esportiva.

Carles Serra
Carles és enginyer industrial i màster en administració d’empreses. Tot i que no és un atleta olímpic, la seva història de superació personal és veritablement inspiradora. Ha enfrontat i vençut grans desafiaments a la vida, demostrant un esperit de lluita i resiliència que el converteix en un expert en motivació i superació.