Vistes de navegació

Esdeveniment Views Navigation

Avui

Conferència “El Sol i nosaltres”

Fundació Sa Nostra

Conferència El Sol i nosaltres. La nostra estrella i els seus efectes a la Terra. A càrrec d'Ernesto Nicola (AstroMallorca). Activitat emmarcada dins el cicle de conferències Els dijous del GOB. Presencial a la Fundació Sa Nostra. Online a www.gobmallorca.com/en-directe

Concert “De Viena al Món”

Fundació Sa Nostra

Concert De Viena al Món. Waltraud and friends. Opereta, Lied i cançó d'Àustria, Espanya, Ucraïna i Argentina. Amb Waltraud Mucher, mezzosprano; Gerónimo Seib, tenor; Soriana Ivaniv, violí i Francesc Blanco, piano.

Exposició “Estímuls”

Fundació Sa Nostra

Exposició Estímuls. Iniciativa del Col·lectiu artístic Ou Verd. Artistes participants: Ángel Baldovino . Abdel Flitti . Anna Lisa Eller. Carlos Terroba . Catalina Ginard . Chema Hernandez . Dolors Martí . Doris Duschelbauer . Gaspar Servera . Joan Josep Marcó . Katrin Starostenko . Maite Granados . Navarro D'Garem . Marcelo Cenof . Marian Driessen […]

Concert de música clàssica

Fundació Sa Nostra

Recital de la soprano Megi Chikhradze en el marc del 28è Festival de Música Clàssica d'Hivern. Amb Francesc Blanco al piano. Interpretació d'obres de Mahler i àries d'òpera de Vivaldi, Mozart, Rossini i Puccini.  

Conferència “Evaluación de sistemas de salud mental: cómo entender una crisis global”.

Fundació Sa Nostra

Conferència Evaluación de sistemas de salud mental: cómo entender una crisis global. A càrrec del professor Luís Salvador Carulla, psiquiatra i subdirector de l'Institut d'Investigació en Salut de la Universidad de Canberra. Acte presentat per José Carbonell, president de la Societat Espanyola de Psiquiatria Legal, en el marc del Club Ultima Hora Valors.  

Concert de música clàssica

Fundació Sa Nostra

Cicle de concerts. Concert a càrrec de Salomé Osca, violí i Juan Carlos Cornelles, piano. Obres de Beethoven, Cantalejo i Sarasate entre d'altres.

Concert solidari de piano

Fundació Sa Nostra

Concert solidari de piano. A càrrec d'Igor Trofymiuk. A benefici de les famílies ucraïneses desplaçades pel conflicte bèl·lic.

Cicle cinema d’autor

Fundació Sa Nostra

Projecció de Canción sin nombre, dirigit per Melina León. 2019 (97') Dins el Cicle cinema d'autor del Servei d'Activitats Culturals de la UIB.