Vistes de navegació

Esdeveniment Views Navigation

Avui

Cicle cinema d’autor

Fundació Sa Nostra

Projecció de Canción sin nombre, dirigit per Melina León. 2019 (97') Dins el Cicle cinema d'autor del Servei d'Activitats Culturals de la UIB.

Tast de vins de les 4 illes

Fundació Sa Nostra

Un any més, s'organitza a la nostra Fundació el tast de 4 vins produïts a les diferents illes amb motiu dels actes per commemorar el Dia de les Illes Balears.    El sommelier Julio Torres, membre del comitè tècnic de la UAES (Unió d’Associacions Espanyoles de Sommeliers) juntament amb l’Associació enològica Enofles de la Parra […]

Concert de Geraint Watkins

Fundació Sa Nostra

Canvi de data. El concert Geraint Watkins duet amb Martin Winning es durà a terme el dissabte, 4 de març.

Connect’Up BABI 2023

Fundació Sa Nostra

Connect’Up BABI és un programa formatiu dividit en dues jornades destinades a conrear els coneixement clau per invertir en start ups i per conèixer els interessos dels Business Angels i les seves motivacions a l'hora d'invertir en projectes innovadors.   Programa de formació 7 i 8 de març de 16.30 a 20 hores.

Taula rodona “La Vivienda en Baleares: problemas, causas y soluciones”

Fundació Sa Nostra

La vivienda en Baleares: problemas, causas y soluciones. Claves para un debate informado. Taula rodona moderada per Pere Nicolau, arquitecte. Hi intervenen: -Sandra Verger (Directora general de l'Associació de constructors de Balears) -Luís M. Martín (President de l'associació empresarial de promotors immobiliaris) -Joan Cerdà  (President de la Demarcació de Mallorca del COAIB) -José Miguel Artieda […]

Presentació del llibre “Y ellas fueron las primeras”

Fundació Sa Nostra

Presentació del llibre Y ellas fueron las primeras, de Tomeu Català. Un llibre entorn de la prostitució en el sistema patriarcal i la prostitució actual, aturant-se en el fenomen de la pornografia com a lucratiu negoci del crim organitzat.

Presentació del llibre “El sol sortí pel sud”

Fundació Sa Nostra

Presentació del llibre El sol sortí pel sud, de Joan Riera Frau, historiador i periodista d'Última Hora. Introducció a càrrec de l'escriptor i editor Guillem Rosselló Bujosa.

Concert de piano

Fundació Sa Nostra

Cancel·lat per motius de salut. Concert a càrrec de la pianista Patrín García Barredo. Amb obres de Federic Mompou, Claude Debussy i Ludvic Van Beethoven.