• La campanya “Per Nadal, un Blauet al teu Betlem” suma més de 300 figures dels Blauets venudes a benefici de la Fundació Santuari de Lluc
  • El concert solidari de Nadal recapta 2 mil euros que aniran destinats a Amadiba.

El president de la Fundació Sa Nostra, Jaime Canudas, ha celebrat la bona acollida de les dues iniciatives organitzades per la Fundació, en col·laboració amb CaixaBank, duites a terme durant les festes de Nadal. Canudas ha agraït la col·laboració de la societat mallorquina “demostrant, una vegada més, que és activa i compromesa amb les causes solidàries”. 

El tradicional concert solidari de Nadal, celebrat el passat 22 de desembre a l’església de Santa Eulàlia de Palma, va reunir dues-centes persones al temple per donar la benvinguda al Nadal. Un fet que va suposar una recaptació de 2.070 euros a benefici de l’Associació de Mares i Pares de Persones amb Discapacitat de Balears (Amadiba). El recital va acollir les veus del Cor de la Fundació Sa Nostra i del cor de l’Escolania de Lluc que varen interpretar un programa format per una vintena d’obres litúrgiques i populars típiques de Nadal. 

D’altra banda, en el marc del Betlem Solidari de la Fundació Sa Nostra s’han posat a la venda figures dels Blauets de Lluc dins la campanya “Per Nadal, un Blauet al teu Betlem”. Fins al moment, s’han venut 310 peces, el que suposa una recaptació de 1.800 euros que aniran destinats a la Fundació Santuari de Lluc, concretament a la construcció d’una ludoteca per als alumnes. Les peces estan fetes de resina, amb un tamany de sis centímetres, pintades amb els dos colors característics de la sotana dels Blauets, el blau i el blanc. 

Fins al 5 de gener encara s’hi poden adquirir figures dels Blauets de Lluc, a un preu de sis euros, a la Fundació Sa Nostra, al Carrer de la Concepció, número 12 de Palma. 

El Betlem Solidari de la Fundació Sa Nostra, organitzat per l’Associació de Betlemistes de Mallorca, consta d’aproximadament 150 figures de fang fetes a mà per Margalida Nicolau. A banda de les escenes i figures indispensables, també s’hi poden observar peces que representen la vida quotidiana del camp i per aquesta ocasió especial, s’hi han incorporat unes figures dels Blauets cantant.