• Ambdues entitats llancen la ‘Convocatòria d’Acció Social 2024′ per donar suport projectes socials en la província.
  • Fins al 14 de març podran presentar-se entitats locals amb projectes centrats en el foment de l’ocupació i l’orientació ocupacional, el desenvolupament local, la inclusió social i l’atenció a la dependència i accessibilitat.

CaixaBank i Fundació Sa Nostra han llançat aquest dijous la ‘Convocatòria d’Acció Social 2024’ per la qual convoquen ajudes per 100.000 euros per donar suport a projectes socials a les Illes Balears.

Aquesta convocatòria va dirigida a entitats privades sense ànim de lucre que desenvolupen la seva activitat a les illes i els projectes dels quals estan centrats en el foment de l’ocupació i l’orientació ocupacional, el desenvolupament local, la inclusió social i l’atenció a la dependència i l’accessibilitat.

Els projectes, que seran recolzats amb una quantia mínima de 3.500 euros i màxima de 10.000 euros, tindran com a beneficiaris persones en risc d’exclusió social, en especial, desocupats, majors, persones amb discapacitat i refugiats. Les entitats i els projectes seleccionats a la ‘Convocatòria d’Acció Social 2024’ es coneixeran durant el mes de maig.

Les entitats sol·licitants es podran registrar a través de la pàgina web de la Fundació Sa Nostra on podran presentar la seva sol·licitud de manera en línia. El termini de presentació de projectes s’obre aquest dijous, 22 de febrer i acaba el 14 de març.

Aquesta convocatòria s’emmarca dins de l’acord de col·laboració entre CaixaBank i la Fundació Sa Nostra com a part del compromís que mantenen amb les entitats socials de les Balears.

Per a participar-hi, les entitats hauran de registrar-se prèviament donant-se d’alta en la nova edició 2024 a través del següent formulari web: